Machiavelli's Neonnacht
do 09 okt 2014 t/m vr 10 okt 2014

MACHIAVELLI’S NEONNACHT

Donderdag 9 oktober organiseert Machiavelli het eerste feest van het jaar en dat doen we natuurlijk op een spetterende manier! Vanaf 22.00 barst het feest los in Amstelhaven, dat gelegen ligt aan het water van de Amstel. Tijdens dit feest kunnen we genieten van drie geweldige dj’s, ons laten schminken en beschilderen met neonverf en natuurlijk onbeschaamd losgaan op de dansvloer.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
LINE UP
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

\\ Aaron Post \\
De eerste uurtjes zal dj en producer Aaron Post ons verrassen met vrolijke housedeuntjes. Aaron Post is onder andere bekend van Dancetour Apeldoorn en Kingsday at the Park.

\\ Quinten 909 \\
Quinten 909 zal ons verblijden met een brede mix variërend van disco, funk, soul, tech en electro, allemaal ondersteund door een pompende housebeat. Quinten 909 is resident bij AIR en heeft gedraaid op festivals als Mysteryland, Solar, Dance Valley en Loveland.

\\ D’A \\
D’A zal de avond afsluiten met fijne hiphop, soul en funk. We kennen D’A natuurlijk als oprichter van Tribe Amsterdam en resident van Shook in Bitterzoet.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

KAARTJES
Kaartjes zijn voor €5,- verkrijgbaar op het Machiavellikantoor of in de webwinkel: http://www.svmachiavelli.nl/webwinkel/
Aan de deur zullen de kaartjes €7,- per stuk kosten.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬


In agenda plaatsen