Bal Masqué
do 15 jan 2015 t/m vr 16 jan 2015

Pegasus, Machiavelli en Sarphati hebben de handen ineen geslagen om het nieuwe jaar af te trappen met een spetterend gala! En dit jaar is dat niet zomaar een gala, maar een heus bal masqué. Dit betekent dat alle gasten verplicht een masker dragen om bij te dragen aan een extra mysterieus gala, zoals de Venetiaanse traditie voorschrijft. Klokslag middernacht mogen de maskers af, en zullen de ware identiteiten worden onthuld.
Vanaf 22.00 openen de deuren van het Rosarium, dat middenin het prachtige Amstelpark ligt. De deuren sluiten weer om 23.00, dus zorg dat je op tijd binnen bent.

DINER
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Voor zij die graag voorafgaand aan het feest willen dineren met hun studiegenootjes hebben wij een driegangenmenu geregeld in de Kreeftenbar. (Geen zorgen, voor onze vegetarische medemens is ook een speciaal menu samengesteld). Er is maar een beperkt aantal plekken en daarom dient voor 8 januari 12:00 door te zijn gegeven of je mee wil eten. Na het eten zullen we ons met z’n allen begeven naar het Rosarium, dat vanaf daar maar een paar minuutjes fietsen is.


In agenda plaatsen