Open Avond
di 24 feb 2015

Lieve eerstejaars Politicologen,

heb je belachelijk enthousiaste ouders die dolgraag alles over je belevenissen als politicoloog in spe willen horen in Amsterdam, of willen weten waar hun zuurverdiende spaarcentjes belanden als zoon/dochterlief in bouwput Roeterseiland studeert?
Ben je klaar met de vragen van familieleden op verplichte verjaardagen over wat politicologie nu precies inhoud, of je de politiek in wilt gaan en of je studie niet saaaai is?
Wil je je zusje/ broertje overtuigen vooral wel/niet politicologie te gaan studeren? Grijp dan nu je kans!

Op dinsdag 24 februari organiseert Machiavelli de jaarlijkse Open Avond!
De Open Avond is speciaal voor (eerstejaars) politicologen en hun ouders, opa's/oma's, broertjes/zusjes en andere belangstellenden.
Vanaf 19:30 zijn jullie van harte welkom in collegezaal C0.02 op Roeterseiland om een heus minicollege bij te wonen van niemand minder dan onze favoriete PEG docent..... Sander Kruse!
Ook zal een student vertellen over zijn dagelijkse rondzwervingen op en om de studie politicologie en sluiten we traditioneel af met een borrel, ditmaal in Kriterion!

Al met al, een unieke mogelijkheid voor je ouders om de universiteit en een collegezaal van binnen te zien, mee te krijgen wat voor moeilijke stof jullie voor de kiezen krijgen en een overall taste van de opleiding Politicologie te krijgen!

Zorg dat je om 19:30 aanwezig bent in REC C0.02 (kleine collegezaal) en.... bring yo momma!

Liefs, Machiavelli.

PS Ook voor enthousiaste ouderejaars en entourage!


In agenda plaatsen