FMG-Feest 2015: Move! Around the World
wo 08 apr 2015

Lieve FMG-ers,

Wat hebben we een rommelige tijd achter de rug! Het merendeel van de studies van onze faculteit verhuisde dit jaar van de knusse gangen van de Oudemanhuispoort naar de ruime hallen van het Roeterseiland-complex. Anderen zijn weer binnen Roeterseiland verkast en één studie moet zelfs nog verhuizen! Een heuse cultuurshock mogen we wel stellen. Inmiddels zijn we alweer aardig gewend geraakt aan lange gangen en de edgy look van de gebouwen. Hoogtijd dus voor de FMG om de verhuizing én het Roeterseiland-complex een kleurtje te geven met het jaarlijkse FMG-feest!

Op 8 april zal dit jaar het FMG-feest plaatsvinden in het prachtige nabij gelegen Hotel Arena. Het thema, geheel in teken van de verhuizing, luidt: 'MOVE! Around the world.' De hele avond zullen er chille deuntjes gedraaid worden, door niemand minder dan Tien meter Diep, Draak, Shadowplay en Vonder!
Binnen dit wereldse thema heeft iedere vereniging een eigen continent/land toegewezen gekregen. Verdiep je in de verschillende culturen van je continent en verschijn de 8e als pinguïn, Putin, Sfinx of kiwi in Hotel Arena!

Machiavelli heeft toebedeeld gekregen het continent Azië!

Het feest begint om 22:00 uur en duurt tot 03:00 uur. De deuren sluiten om 00:00 stipt, dus wees op tijd! Kaartjes zijn voor leden van de verenigingen 7 euro en voor niet-leden of aan de deur 9 euro. Kaarten zijn binnenkort te koop in de bestuurskamers van de verenigingen. Specifieke verkoopacties zullen ter zijner tijd op deze facebookpagina onthuld worden!! Info over de start van de kaartverkoop, volgt snel!