MACHIAVALLEY
do 11 jun 2015 t/m vr 12 jun 2015

▬▬▬▬▬▬▬ ✿ MACHIAVALLEY ✿ ▬▬▬▬▬▬▬

What´s up, party people? Het einde van het jaar nadert met rasse schreden…

Daarom ben je meer dan welkom het jaar op geheel politicologisch verantwoorde wijze af te sluiten. Op donderdag 11 juni zetten we ons tentje op in de VLLA-vallei om de tonen voor je zomer te zetten met muziek, eten en drinken, nog meer muziek en heel veel gezelligheid.

▬▬▬▬▬▬▬ ✿ LINE-UP ✿ ▬▬▬▬▬▬▬

Wie er zullen optreden houden we nog eventjes geheim. Wel kunnen we onthullen dat, om die paar overgebleven hersencellen te stimuleren, er maar liefst twee kroegcolleges worden gegeven. Daarnaast zullen de winnaars van Political Science Got Talent een opwachting maken, en de avond wordt afgesloten door een DJ die bekend staat om het draaien van gruwelijke hitjes… Gegarandeerd handjes in de lucht en voetjes van de vloer, dus!

▬▬▬▬▬▬▬ ✿ BBQ ✿ ▬▬▬▬▬▬▬

You can't buy happiness, but you can BBQ! Schuif gezellig aan, want tussen het feestgedruis door grillen we de lekkerste lekkernijen voor je. Niemand kan immers feesten op een lege maag! 

▬▬▬▬▬▬▬ ✿ TICKETS ✿ ▬▬▬▬▬▬▬

Ik dans, dus ik ben. Pak de zomer in een vierkwartsmaat en wees er als de kippen bij. Scoor aankomende borrel voor €5,- een earlybird-kaartje. Ben je te laat? Geen paniek, daarna kan je voor €7,- alsnog een dagkaartje aanschaffen. Je kan er ook voor kiezen om alleen de avond van het festival (vanaf 22.00) mee te pakken. Dan koop je voor €5,- een kaartje, maar laat je de barbecue aan je voorbij gaan... 

Early bird: €5,- (alleen verkrijgbaar op de borrel 21 mei)
Regular bird: €7,-
Avondkaartje: €5,- (verkrijgbaar vanaf 5 juni)

Beloon jezelf voor een jaar lang hard studeren en komt allen naar MachiaValley, de soundtrack van je zomer! 


In agenda plaatsen