Alumni Activiteit
di 15 mrt 2016

En dan ben je afgestudeerd. Wat nu? Werkloos? Dacht het even niet.

15 maart heb jij de mogelijkheid om te praten met alumni over wat de toekomst jou kan brengen. Praat met ervaren politicologen over hun carrière en krijg een beter beeld van wat deze studie jou kan bieden.

Twee sprekers, een gezellige borrel en alumni die maar al te graag met je willen praten.
Kortom, genoeg reden om dinsdag 15 maart om 20:00 naar de Doelenzaal in de Universiteitsbibliotheek (Singel 425), vlakbij het Spui, af te reizen.

Walter Etty zal komen spreken. Oud-wethouder van financiën van Amsterdam, maar ook oud-voorzitter van de studievereniging Machiavelli. In het verleden heeft hij in menig bestuur en adviesorgaan gezeten en hedendaags geeft hij advies aan diverse bedrijven. Eén van zijn speerpunten is het zorgen voor veel inspraak van de klant, in welke sector dan ook.