FV-FMG feest: Timeless
wo 06 apr 2016

Nu het spits is afgebeten en de komkommertijd is aangebroken, komt de beste avond van je leven steeds dichterbij. Bij tijd en wijle is een goed feestje onmisbaar. De dagen worden maar niet warmer, colleges worden steeds saaier, en evenementteksten steeds afgezaagder. Maar niet getreurd, het tij zal keren want tijd brengt raad. Oordeel niet voor de tijd en bereid je voor op het beste feestje van het jaar; het enige echte FMG-feest!

Als de tijd op woensdag 6 april rijp is, zal dit feest plaatsvinden op een tijdloze locatie in Amsterdam-Noord. Want zoals het klokje in de Tolhuistuin tikt, tikt het nergens. Tijdens het feest zullen we de klok achteruit zetten en terug gaan naar die goede oude tijd. Want alleen het besef van het verleden kan ons het heden doen verstaan. Maar op z’n tijd is het ook goed om te denken aan wat er nog komen gaat; het leven is immers een eenrichtingsweg naar de toekomst.

Geen zorgen voor de tijd, de kaartverkoop zal op maandag 7 maart van start gaan. Ben je benieuwd naar meer informatie over het thema en de verdeling van de tijdvakken? De tijd zal het leren..

Zet je jezelf op aanwezig en onthoudt; een glas op zijn tijd houdt de mot uit de maag!

∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞

Wat? FMG-feest
Waar? Tolhuistuin
Wanneer? Woensdag 6 april, 23:00- t/m 4:00 uur