Political Science Got Talent
do 14 apr 2016

 Dames en heren, koeken en peren,


Verbijster ons, alsjeblieft! Want naast dat jullie kunnen nadenken over nationale en internationale problematiek, kunnen jullie nog zo veel meer. 

Doe maar niet verlegen, wij weten dat al lang! En donderdag 14 april is dé kans om dit aan je mede studenten te laten zien. Dan is namelijk Machiavelli’s geliefde jaarlijkse open podium: Political Science Got Talent! In het Badhuistheater (let op: dat is NIET de Badcuyp of het Badhuis) dichtbij Roeterseiland krijg jij de kans om jouw (verborgen) talenten te tonen op ons podium. Zing, dans, speel, grap: het mag echt allemaal. Wij willen gewoon heel erg graag zien wat jij voor ons in de kast hebt! 

Dus pak het podium voor jezelf of deel het met anderen (let op: dit mogen ook niet-Machiavellianen zijn) en ontroer ons deze avond. Traditiegetrouw zal er een jury plaats nemen die aan het einde van de avond bekend zal maken wie deze talentenjacht heeft gewonnen.

Maar hé, meedoen is belangrijker dan winnen hè. Dus wil jij meedoen met je act? Stuur dan nu een mailtje naar sac@svmachiavelli.nl. Gaarne hierbij vermelden wat jullie allemaal nodig hebben voor op het podium. De inschrijvingen voor de deelnemers sluiten op 28 maart om 12:00 ’s middags. 

Toegangskaartje € 4,-
Intro kaartje € 4,50
(ja, je beste vriend, 
geliefde of oma is 
deze avond ook
welkom)
Deelnemerskosten € 3,-

Kaartjes zijn vanag volgende week te koop vanaf 7 maart in de webwinkel op www.svmachiavelli.nl

Hou dit evenement in de gaten voor meer informatie over de jury, de plek, de artiesten en alles wat meer komt kijken bij dit mooie evenement


In agenda plaatsen