Machiavelli eet
do 19 mei 2016

We komen met een nieuw evenement waarbij we een van onze grootste hobby's gaan beofenen.

Ja, kanen.

Donderdag 19 mei zijn jullie namelijk uitgenodigd voor het evenement Machiavelli eet. Deze avond zijn jullie vanaf 18:00 's avonds welkom bij een van de bestuursleden thuis, waar zij zich met een SAC-commissielid helemaal hebben uitgesloofd... voor jullie.

Het principe is simpel: je schrijft je vanaf dinsdag 26 april 12:00 in op de website, waarbij je €6,50 per persoon betaalt. Vervolgens delen wij je in bij wie je eet. Dit krijg je de dag zelf via de app te horen. Via de mail (sac@svmachiavelli.nl) kan je dieetwensen en/of allergieën dorgeven. 

Je weet dus niet waar je eet, met wie je eet en wat je eet! Hoe spannuuund. Wat dat betreft is dit het evenement om een keer andere Machiavellianen te leren kennen onder het genot van voedsel en drank. Je kan je dus prima individueel hiervoor opgeven. Daarna gaan we met z'n allen door naar de Havelaar.


Dus worden het de verse Veraartse versnaperingen van de voorzitter, een hoofdgerecht bereid door de Meesterchef of Indonesich bij Ies? Gezellig wordt het in ieder geval!

Hopelijk tot dan!

Omdat dit evenement op een donderdag is, zal de borrel deze avond om 21:30 beginnen.

Let op: omdat wij ook in studentenhuizen wonen, kunnen wij niet onbeperkt mensen ontvangen. Vol is dus jammer genoeg vol.

Allergiën kunnen doorgegeven worden via de mail (sac@svmachiavelli.nl) en daar houden wij dan logischerwijs rekening mee.


In agenda plaatsen