MachiaFest: Machiavelli's Eindfestival
do 09 jun 2016

Lieve Machiavellianen,

Blok zes gaat vanaf volgende week van start en dat betekent nog even aan je laatste paper, nog een keer een presentatie knallen, de allerlaatste keer blokken voor je hertenteman (of niet..). Nog heel heel heeeeeeeel even en ook het einde van dit academische jaar nadert. 

En wát voor een jaar was het. We hebben lieve, nieuwe leden mogen verwelkomen, die op het Eerste Weekend een nieuw drankrecord hebben gehaald. We hebben een paar mooie sprekers mogen verwelkomen op onze activiteiten, waarvan Alexander Pechtold de laatste is die we ontvangen in Vondel CS. We hebben weer fijne borrels gehad in de Havelaar, van de alom bekende shotjesborrel tot en met de paasborrel.

Wij zijn in ieder geval meer dan tevreden en we hopen dat jullie deze tevredenheid op 9 juni met ons willen uiten in de laatste SAC en onderwijsactiviteit: MachiaFest!

Workshops, lezingen, cabaret, eten, live muziek en feest; op MachiaFest doen we het ALLEMAAL. 

Deze dag hebben wij voor jullie een mooi gevarieerd dagprogramma klaar staan (zie posters) vanaf 17:00. Hou dit evenement in de gaten om te zien hoe wij dit precies voor jullie invullen. Zo nu en dan maken wij namelijk steeds meer bekend over Machiavelli's grootste evenement dit jaar.

De kaartverkoop gaat vanaf morgen van start. Kaartjes zijn €7,- in de voorverkoop en €8,- aan de deur. Als je alleen aan het avondprogramma deelneemt (na het eten) ben je €4,- kwijt. 
Ook nu weer zijn intro's meer dan welkom; graag zelfs! Kaartjes voor intro's zijn allemaal €1,- duurder

Programma

17:00: Aanvang
17:15 - 18:15: Workshops door de Bildung Academie
18:30 - 19:00: Eten
19:00 - 20:45: Kroegcollege door Lisa Mugge
21:00 - 22:00: Cabaret door finalisten Amsterdams Studenten Cabaret Festival
22:30 - 23:30: Live muziek
23:30: Feest


In agenda plaatsen