Voordracht Algemene Ledenvergadering
do 16 jun 2016

16 juni is het zover de laatste Algemene Ledenvergadering van dit collegejaar: de Voordracht Algemene Ledenvergadering. Deze begint om 18:00. De locatie is de Doelenzaal in de Universiteitsbibliotheek (Singel 425). Afsluitend is er een borrel, waar wij het eerste drankje voor onze rekening zullen nemen. 
Tijdens deze ALV wordt het 53ste voordracht-kandidaatsbestuur van Studievereniging Machiavelli voorgesteld en wordt er hierover gestemd. Kom naar de Algemene Ledenvergadering om het nieuwe voordracht-kandidaatsbestuur te ontmoeten en breng jouw stem uit! 

Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie en om alvast een beetje met het voordracht-kandidaatsbestuur kennis te maken.

Mocht je een motie willen indienen of iets op de agenda willen zetten dan kan dit tot 24 uur van tevoren bij het presidium, via presidium@svmachiavelli.nl.

Ben je helaas verhinderd, maar wil je graag je stem laten horen? Dan kun je iemand machtigen om namens jou te stemmen. Machtigingen kunnen aan het begin van de ALV worden ingeleverd of per email worden verzonden naar presidium@svmachiavelli.nl.


In agenda plaatsen