Halfjaar-ALV
do 23 feb 2017

Het jaar is alweer bijna op de helft en dat betekent dat het tijd is voor de Halfjaar-ALV! Op deze Algemene Ledenvergadering zal het bestuur haar halfjaarverlsag presenteren en kun jij hier je mening over geven. Ook kun jij op deze ALV stemmen over wie er in de sollicitatiecommissie (SoCo) komt te zitten. Deze commissie is verantwoordelijk voor het voordragen van het nieuwe bestuur voor collegejaar 2017-2018. Een zeer belangrijke commissie dus, waarvoor jouw stem erg belangrijk is!
Ook zijn wij nog op zoek naar leden voor de SoCo. Voel jij je geroepen om het nieuwe bestuur van Machiavelli te selecteren? Meld je dan aan! Stuur een mailtje naar presidium@svmachiavelli.nl voor meer informatie.
Kom dus allemaal naar de Halfjaar-ALV. Na de vergadering zullen wij ons begeven naar het oude vertrouwde Café Havelaar voor de borrel!