Machiavelli Discusses: Marijuana Legalization
di 28 feb 2017

- - - - - ENGLISH BELOW - - - - -

Op 28 februari gaan we in gesprek over dit verleidelijke thema: regulering en legalisering van wietteelt in Nederland. Maanden geleden kwam de D66 al met het initiatief tot regulering en vandaag de dag heeft iedereen hier wel een mening over. We bespreken alle pro's en con's met politici, verenigingen en andere belanghebbenden. Kom dus allemaal 28 februari naar het Badhuis Javaplein en houd dit evenement in de gaten voor alle updates!

- - - - - ENGLISH - - - - -

On February 28 we will discuss everything you need to know about the legalization of marijuana. A few months ago, the D66 proposed their plan of legalization and today everyone has some sort of opinion about the subject. We will discuss all pro's and con's with politicians, associations and other stakeholders. So drop by at the Badhuis Javaplein on February 28 and join this event to keep yourself updated!