FV-FMG presents: Your Voice, Your Choice!
do 09 mrt 2017

Your Voice, Your Choice!

Nog nooit was de politiek zo erg op de voorgrond aanwezig als nu. Splinterpartijen, populisme en referenda creëren het algehele beeld in zowel het binnen- als buitenland. De controversiële campagne en overwinning van Donald Trump vormen hierbij de kaft van het boek over de huidige politiek. Vind je deze shifts in de paradigma ook zo enorm interessant? Vergeet dan absoluut niet naar dit evenement te komen!

Donderdag 9 maart organiseren de acht studieverenigingen van de Faculteit der Maatschappij- en Gedragswetenschappen een enorm evenement met betrekking tot de verkiezingen. Vanuit iedere studievereniging zal er een toepasselijke lezing of activiteit georganiseerd worden in gebouw E, in totaal zullen er negen lezingen/activiteiten gehouden worden in rondes van drie. Het evenement begint om 17:00 en eindigt om 20:15, de rondes zullen ieder 45 minuten duren waarbij er na de tweede ronde tijd is voor een door ons verzorgde maaltijd! De prijs van een kaartje zal €3,- zijn.

Je kan nu al inschrijven via deze link: