Voordrachts-ALV 2017
do 22 jun 2017

Het is alweer tijd voor de laatste Algemene Ledenvergadering van het collegejaar: de Voordrachts-ALV. Hier wordt het 54ste voordracht-kandidaatsbestuur gepresenteerd Daarna zullen wij over hen stemmen. Kom dus naar de Voordrachts-ALV om kennis te maken met dit kersverse voordracht-kandidaatsbestuur en laat je stem gelden! Na de ALV zullen wij ons traditiegewijs begeven naar Café Havelaar voor de borrel.

Op deze pagina zullen de voordracht-kandiaatsbestuursleden zich alvast een voor een aan jullie voorstellen.

Mocht je een motie willen indienen of iets op de agenda willen zetten dan kan dit tot 24 uur van tevoren bij het presidium, via presidium@svmachiavelli.nl.

Ben je helaas verhinderd, maar wil je graag je stem laten horen? Dan kun je iemand machtigen om namens jou te stemmen. Machtigingen kunnen aan het begin van de ALV worden ingeleverd of van tevoren per email worden verzonden naar presidium@svmachiavelli.nl.

Link naar het Facebookevenement: https://www.facebook.com/events/475303766134231/?active_tab=about