Laatste Borrel
do 29 jun 2017

Ja je leest het goed: de LAATSTE borrel van het jaar komt eraan! Wat vliegt de tijd. Tijdens dit mooie samenkomen zullen er enkele spannende dingen gebeuren. Allereerst zal natuurlijk de nieuwe BORRELKONING(IN) bekend worden gemaakt! Momenteel zijn Piet, Thomas, Nina en Sytze nog in de running voor de titel, dus dat belooft spannend te worden! Daarnaast hebben we nog vele andere dingen voor jullie in petto, dus hou deze pagina in de gaten voor verdere onthullingen.

Daarbij hebben we nog een belangrijke mededeling, die vandaag al via de ledenmail aan jullie bekend is gemaakt. Vanwege de aankomende internationalisering van de studie en het toenenemende aantal leden die daarbij gepaard gaan, verwachten we dat de Havelaar volgend jaar niet groot genoeg zal zijn als borrellocatie. Na 4 jaar met veel plezier borrelen bij de Haaf zullen we nu dus ergens anders heen moeten verkassen. Deze borrel zal dus niet alleen de laatste borrel van het jaar worden, maar ook de allerlaatste borrel bij de Havelaar! Kom daarom samen met ons het jaar mooi afsluiten en nostalgisch doen over de goeie tijd die we in deze mooie kroeg gehad hebben!

Facebook evenement: https://www.facebook.com/events/136968536865569/