Machiavelli meets Mokum
wo 13 sep 2017

Ons jaarlijkse evenement Machiavelli Meets Mokum maakt ook dit jaar weer een terugkomst! Dit is de uitgelezen kans voor eerstejaars om de stad en elkaar beter te leren kennen. Ook oudere jaars zullen zich prima vermaken tijdens deze tour door de aanwezigheid van een speciaalbiertje bij de lokale brouwerij, het bijkletsen met je vrienden na de vakantie of door het leren kennen van nieuwe leden. De bedoeling is dat we in groepjes verschillende stadsdelen van Amsterdam op de fiets gaan verkennen. Dit alles onder leiding van lokale tourguides (bestuursleden en leden van de vereniging) die jullie onbekende, niet-touristische spots in Amsterdam laten zien!

Enthousiast?! Schrijf je in door een mailtje te sturen naar onderstaande email voor aankomende maandag 21:00 uur (naam en telefoonnummer). Je zult daarna een mail ontvangen met informatie over je groepje en de verzamelplaats!

sac@svmachiavelli.nl