Aanmelden buddysysteem

Zoals jullie weten wordt de bachelor politicologie volgend jaar geïnternationaliseerd. Hierdoor verwachten we dat een groot aantal studenten uit het buitenland zich bij onze mooie vereniging aan zullen sluiten. Het is natuurlijk een grote stap om (minstens) 3 jaar lang een studie in een ander land te gaan doen, en het lijkt ons daarom een mooi initiatief om de internationale studenten hierbij te ondersteunen.

Daarvoor hebben we een buddysysteem opgezet. Jij, als ervaren Nederlander en politicologie student, kan je opgeven als buddy. Je krijgt dan een aantal (max. 5) internationale studenten onder je hoede, waarvoor jij het eerste aanspreekpunt bent voor vragen als: "Wat is een bonuskaart?" of neem ze bijvoorbeeld eens mee naar borrel om ze voor te stellen aan je vrienden!

Niet alleen is het een leuke manier om in contact te komen met studenten van over de hele wereld, maar je bent ook écht een grote hulp voor de internationale studenten. Daarom zullen wij de mensen die zich aanmelden belonen met een mooi bedankje!

Meld je aan door onderstaand formulier in te vullen:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdVVKBGD52Dee1JGImE1osJLrdNNjU0uweos6a4ahvgSFAH2g/viewform