Stages & Vacatures

Stage Public Affairs Brussel

Unfortunately this internship offer is only for Dutch students.

Klik hier voor meer informatie over de stage Public Affairs in Brussel bij de Nederlandse Vereniging van Banken.

Vind jij het interessant om de Brusselse besluitvorming van dichtbij mee te maken? Er is een stageplek beschikbaar op het Brusselse kantoor van de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB).

Het NVB kantoor in Brussel volgt de Europese en internationale politiek en wetgeving op een groot aantal onderwerpen die van belang zijn voor banken. Dit is een brede agenda die reikt van financiële regelgeving tot belastingen, handel, Fintech, duurzaamheid en privacy regels. Tijdens de stage zal je onder andere deze ontwikkelingen monitoren, evenementen en debatten bijwonen en verslaan, helpen met het organiseren van een evenement in Brussel, evenals het ondersteunen in gesprekken met stakeholders.

Bladeren Aanpassen Verwijderen

Nederlandse Vereniging van Banken