Politieke Activiteitencommissie

Coördinator: Nina Salomons

Deze commissie bedenkt nieuwe thema’s voor evenementen, evalueert voorgaande evenementen en brengt de input voor evenementen van studenten bij de coordinator. Maar het allerleukste, je kan uiteraard ook zelf een evenement organiseren! In een subcommissie ga je zelf sprekers uitnodigen, locaties regelen en ben jij verantwoordelijk voor de beste en leukste evenementen.

Lijkt jou dit wat? Lid worden doe je door in te tekenen op de commissiemarkt of stuur een mailtje naar pac@svmachiavelli.nl

Coördinator Politieke Activiteiten

Als coördinator politieke activiteiten organiseer ik dit jaar alle politiek gerelateerde activiteiten. Deze activiteiten zullen naast politiek ook actueel en maatschappelijk van aard zijn. De politieke activiteiten van Machiavelli maken onze vereniging een waardevolle inhoudelijke toevoeging op de studie politicologie. Politieke activiteiten kunnen van alles zijn, maar je kunt bijvoorbeeld denken aan verkiezings- en thema-avonden, een bezoek aan de Eerste en Tweede Kamer, een filmavond, een bezoek aan een ambassade of een avond waarop een bekende politicus te gast is. Dit zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden.

Politieke Activiteiten Commissie

Deze politieke activiteiten organiseer ik als coördinator niet alleen. Hiervoor heb ik een commissie met wie ik samenwerk. Deze commissie bestaat uit studenten uit de verschillende jaarlagen van politicologie. Met deze commissie brainstormen we onder andere over ideeën voor nieuwe activiteiten, werken we ideeën uit en evalueren we georganiseerde activiteiten. Per activiteit wordt er daarnaast een subcommissie gevormd van een kleiner groepje studenten dat specifiek die activiteit zal organiseren.

De politieke activiteiten commissie staat het hele jaar open voor nieuwe mensen. Mocht het je leuk lijken om bij deze commissie te komen, of heb je een leuk idee voor een activiteit? Stuur dan een mail naar pac@svmachiavelli.nl