Acquisitiecommissie

Coördinator: Jonas Jeunink (penningmeester)

De acquisitiecommissie van studievereniging Machiavelli is verantwoordelijk voor het werven van bedrijven en fondsen die de vereniging op iedere denkbare manier kunnen steunen. Qua werk voor de commissieleden kan hierbij gedacht worden aan het adverteren van bedrijven via flyers, social-media, de Derde Dinsdag (het maandelijks verenigingsblad) of de nieuwsbrief. Verder gaan de commissieleden op creatieve wijze op zoek naar het sluiten van overeenkomsten met externe partijen die nuttig kunnen zijn bij het organiseren van evenementen en andere activiteiten.

Lid worden van de acquisitiecommissie?

Ben je geïnteresseerd in het contact leggen met externe partners, het opzetten van meetings en het deelnemen in een commissie die zich focust op financiële zaken? Stuur dan een mailtje naar penningmeester@svmachiavelli.nl met je naam, telefoonnummer en een korte motivatie.