Internationaal

Internationaal karakter

Politicologie kent geen grenzen. Politiek wordt overal bedreven en overal op een andere manier. Dit maakt het interessant om dit van dichtbij te kunnen bekijken. Machiavelli reflecteert dit internationale karakter van onze studie door middel van het organiseren van reizen over de hele wereld. Dit is de functie van de coördinator internationaal.

Traditie

Studievereniging Machiavelli kent een intensieve traditie op het internationale vlak. Al jaren worden er meerdere reizen per jaar georganiseerd die zowel zeer interessant zijn als erg leuk. We organiseren kleine reizen, grote reizen, nemen deel aan het internationale politicologenplatform IAPSS en organiseren ook onze eigen roadtrip wedstrijd: King of the Road. We komen overal. Zo zijn in het verleden bijvoorbeeld landen als Rusland, Palestina, China, Turkije, de Verenigde Staten en Suriname bezocht.

Commissie Internationaal

Alle activiteiten op het internationale vlak komen uiteindelijk tot stand door de actieve inzet van onze leden. Heb jij ideeën en lijkt het jou wat om ervaring op te doen op organisatorisch gebied? Dit kan! Heb je interesse, of wil je meer informatie, stuur dan een mailtje naar internationaal@svmachiavelli.nl In de commissie doe je niet alleen handige ervaring op, maar het is ook heel gezellig!

Matthias van Scherpenzeel
Coördinator Internationaal