Commissie Internationaal

Coördinator: Maureen Schepel

Grenzen verleggen

Ieder jaar opnieuw verlegt Machiavelli haar grenzen en gaan we op reis naar leuke en bovenal interessante bestemmingen. Het mooie is: politiek is overal! En overal valt er wel iets te leren en te zien omtrent politiek. De coördinator internationaal zorgt ervoor dat leden dit ieder jaar opnieuw kunnen beleven. Reeds zijn we al naar geweldige bestemmingen afgereisd, zoals: Iran, China, de Verenigde Staten, Rusland, Suriname en Israël.

Samen op reis

Natuurlijk is het politieke karakter van de reizen ontzettend belangrijk, maar het sociale en culturele karakter tellen er niet minder om! De reizen zorgen voor hechtere banden tussen studenten uit verschillende jaarlagen en van verschillende nationaliteiten. Bovendien leer je niet alleen elkaar beter kennen, maar ook de cultuur van het land waar je je in bevindt.

Commissie Internationaal

Wat doe je nou allemaal als je deel uitmaakt van één van de internationale commissies? Heel simpel: je helpt de reizen organiseren en begeleiden samen met de coördinator en andere commissieleden. Gelukkig zijn er genoeg reizen in een jaar, met ook nog eens verschillende karakters: twee kleine reizen binnen Europa, twee korte reizen naar Brussel, onze eigen roadtrip en een grote reis buiten Europa. Heb je interesse in een internationale commissie of wil je meer informatie? Stuur dan een mailtje naar internationaal@svmachiavelli.nl!