Sociaal Activiteitencommissie

Coördinator: Lise Lathouwers

Politicoloog, maar nu even niet

De sociale activiteiten bieden een uitlaatklep voor onze hardwerkende politicologen. Onder de slogan ‘politicoloog, maar nu even niet’ worden het gehele jaar door activiteiten georganiseerd. Omdat iedere student op zijn eigen manier ontspanning en gezelligheid zoekt, nemen de sociale activiteiten veel verschillende vormen aan. 

Sociale Activiteiten

Onder de sociale activiteiten behoren onder andere de borrel, die iedere woensdag van 20.00 - 1.00 plaatsvindt in Cinema Club/Café. Ongeveer eens in de maand is deze borrel extra feestelijk en wordt er een pubquiz, thema- of shotjesborrel georganiseerd. Daarnaast worden er een aantal feesten gegeven, waaronder het gala. Ook worden er ieder jaar twee weekenden georganiseerd waarbij je je medestudenten uit verschillende jaarlagen kan leren kennen. Tot slot zijn er een aantal culturele en sportieve activiteiten, zoals respectievelijk een theateruitje naar Toneelgroep Amsterdam en Studovo, een faculteitsbreed voetbaltoernooi.

Commissie

De sociale-activiteitencommissie (SAC) bestaat uit enthousiaste, creatieve studenten die graag activiteiten organiseren die het ‘student-zijn’ net iets leuker en diverser maken. Als lid van de SAC kan je het zo druk en zo rustig maken als je zelf wil. Zo vindt een groot deel van de organisatie van de activiteiten voornamelijk plaats in subcommissies. Als commissielid kan je er dus voor kiezen je volledig in te zetten voor dat ene weekend dat je geweldig lijkt, terwijl je het organiseren van feesten  aan de andere leden overlaat. Op deze manier proberen wij het beste in iedereen naar boven te halen en ervoor te zorgen dat iedereen met plezier lid kan worden van deze commissie!

Heb je interesse in de sociale-activiteitencommissie, wil je graag meer informatie of heb je een leuk idee voor een activiteit? Stuur dan een mailtje naar sac@svmachiavelli.nl of loop eens langs ons kantoor.