Boekenverkoop

Bestel je boeken via de webwinkel!

Elk semester kan je als lid van Machiavelli je boeken met korting bestellen; de Engelstalige titels met 18% en de Nederlandse met 10%. Ook voor komend semester is dit weer het geval. Hier vindt je alle informatie over de komende boekverkoop voor de boeken van 2015-2016.

Het is mogelijk om je boeken in onze webwinkel te bestellen. Bij alle boeken staat duidelijk aangegeven voor welk vak en jaar ze zijn, zodat je je niet snel kan vergissen. Je kan er bij ons vanuit gaan dat dit de boeken zijn die de docent gebruikt, aangezien wij goed contact met hen hierover hebben gehad. Vervolgens moeten de boeken direct betaald worden, de korting is al in de prijs van de boeken verrekend. Je zal dan een bevestiging ontvangen en kan de boeken vervolgens ophalen op het voor jou bestemde afhaalmoment in de eerste week van het eerste semester. Je krijgt de boeken dus niet thuis gestuurd en kan ze ook niet later of bij het afhalen betalen!

Het is wel erg belangrijk om lid te zijn wanneer je je boeken besteld. Ben je aankomend eerstejaars? Dan kan je je inschrijven op de introductiedag of op het kantoor. Bestel je de boeken voordat je lid bent dan is dat geen probleem. We schrijven je dan in bij het ophalen van de boeken. Het lidmaatschapsgeld wordt later per automatisch incasso geïncasseerd, dus dat hoeft nog niet betaald te worden. Contact gegevens vindt je verderop op de website onder ‘contact’.

Mocht je nog vragen hebben over de boekenverkoop of meer informatie willen, mail dan naar penningmeester@svmachiavelli.nl

Samenwerking met Athenaeum Boekhandel

Onze  samenwerking met de Athenaeum Boekhandel op het spui, levert voor de leden van Machiavelli een aantal voordelen op. Ten eerste is er natuurlijk de korting op de boeken die besteld worden via de webwinkel, 10% op de nederlandse en 18% op de buitenlandse titels. Daarnaast is er voor de leden van Machiavelli een korting in de winkel van 10% op de boeken in de rubrieken politiek en filosofie. Deze korting is op vertoon van de ledenpas die aan het begin van het nieuwe collegejaar zal worden verstrek aan alle leden.