Nautus

logo.png

Nautus Wervingsdagen
Met je hoofd nog maar net vrij van alle studiestress moet je eigenlijk alweer nadenken over wat nu? Moet dat nu, zul je zeggen. Ja joh! De wereld ligt voor je open en de markt is goed. En hoe fijn is het om straks met een baan op zak eerst nog die reis te maken? Het is dus nú tijd voor de Nautus Wervingsdagen.  

Waarom wil jij je aanmelden?
Op één dag presenteer jij jezelf op verschillende momenten aan diverse Nauturianen. We zoeken jouw creativiteit en veranderkracht die je inzet om opdrachten bij gemeenten goed uit te kunnen voeren. Want dat is wat we doen en waar we een kei in zijn bij Nautus! We zoeken the diamonds in the rough. Nog niet alles hoeft perfect maar de ambitie om te shinen zit van nature in je!

Aan het einde van de dag maken we samen de balans op en wie weet ga jij meteen met een arbeidsvoorwaardenvoorstel voor je eerste baan naar huis!
Dan ga je toch nét even wat lekkerder op vakantie.

Ben jij klaar voor de Nautus Wervingsdag?
Mail je aanmelding met je CV, uiterlijk donderdag 2 juni 2022 naar werving@nautus.nl (ovv Wervingsdag 13 juni). Op vrijdag 3 juni ontvang je bericht of je bent geselecteerd. In die mail komt alle praktische informatie te staan (waaronder ook een opdracht die je thuis kunt voorbereiden). Hierbij een korte weergave van de inhoud van die dag.

Op maandag 13 juni kom je naar Amersfoort. We ontvangen je samen met de andere kandidaten bij ons op kantoor en vervolgens ga je roulerend langs:

  • Een gesprek met twee adviseurs over wie, wat, waar, verwachtingen en je functie,
  • Een gesprek waarin je een voorbereide opdracht presenteert,
  • Het assessment onder begeleiding van een erkend bureau,
  • Na het assessment een gesprek gericht op jou en wie jij bent.  

Zien we je de 13de juni?

En zit je echt nog even met je scriptie in je maag? Geen stress want aan het einde van de zomer organiseren we weer zo’n dag. En daarbij, een sollicitatie sturen mag natuurlijk altijd!
Kijk op onze Werken bij-pagina voor alle vacatures.

Our sponsors