Vacancies

Under the next tab of this webpage, our members can access vacancies specifically provided for them!

Are you an external partner wanting to promote their vacancies/internships/other open positions to Machiavelli, a study association with reach to over 2000 members?

You can contact penningmeester@svmachiavelli.nl with your request and receive an offer from us!

Open Vacancies (Public)

Open Vacancy: Student redacteur (Publistat)

Ben jij op zoek naar een bijbaan en altijd op de hoogte van het laatste nieuws? Dan willen wij jou als onze nieuwe Student Redacteur.

Wat ga je doen?

Als Student redacteur ben je intensief betrokken bij het maken van media-updates en bij de voorbereiding van analyses. Met een aantal strakke deadlines in de ochtend, werk jij met jouw team keihard om de berichtgeving in de media voor opdrachtgevers in kaart te brengen. Vanaf meerdere schermen analyseer je de laatste nieuwsberichten en lever je de input voor online dashboards.

Wat zoeken we in een Student redacteur?

• Universitaire opleiding (mee bezig of recent afgerond, minimaal opleidingsniveau Bachelor)
• Flexibel inzetbaar op oproepbasis (3-5 ochtenden per week, ook vanaf 06.00u en 07.00u en, minimaal 2 zaterdagochtenden per maand)
• Uitstekende beheersing van Nederlandse en Engelse taal (schriftelijk en mondeling), Franse taal is een pre!

Wat bieden we jou?

  • Goed startsalaris
  • Ontwikkelmogelijkheden en dynamische werkomgeving
  • Flexibel rooster, uitstekend te combineren met studie
  • Unieke werkervaring waarin je werkt voor klanten als ING, Rijksoverheid en Eneco
  • Je werkplek bevindt zich in hartje Amsterdam. Thuiswerken is op en top geregeld. De verdeling is naar verwachting 50% op kantoor, 50% vanuit huis.
  • En, niet te vergeten, we hebben een nieuw kantoor in hartje Amsterdam, tafeltennistafel en we organiseren veel activiteiten, zoals een (online) Pubquiz en bootcamps.

For more information: https://www.publistat.nl/vacatures/student-redacteur/ 

Open Vacancy: Afstudeerstage (Publistat)

Ben je geïnteresseerd in de werking van nieuwsberichtgeving en op zoek naar een interessante meewerk- of afstudeerstage? En wil je ook meer ervaring opdoen op onderzoeksgebied? Dan willen we jou als nieuwe stagiair.

Stage lopen bij Publistat

Bij Publistat staan wij altijd open voor stage mogelijkheden en denken we graag met je mee. Als stagiair draai je zo snel mogelijk mee in een van onze drie teams. Tijdens je werkdagen hou je je o.a. bezig met het maken van:
• Nieuwsalerts met samenvattingen van relevant nieuws voor opdrachtgevers
• Dashboards van publiciteit
• Meeschrijven aan onderzoeksrapporten

Daarnaast bieden we volop de mogelijkheid om jouw eigen (afstudeer)onderzoek zo goed mogelijk uit te voeren. Lees bijvoorbeeld hier de blogs van stagiair Suzanne, die onderzoekt hoe belangengroepen proberen om via de media het stikstofprobleem en hun standpunt op de politieke agenda te krijgen.

Hoe ziet je dag eruit?

’s Ochtends werk je aan je eigen onderzoek. Als je het leuk vindt om te schrijven en publiceren krijg je bij Publistat alle ruimte. Heb je vragen of kun je ergens hulp bij gebruiken? Dan kan je voor vragen altijd terecht bij je collega’s en je stagebegeleider. Als de ochtendmonitoring erop zit is er tijd voor een (virtueel) kopje koffie. De rest van de dag werk je aan doorlopende projecten en analyses.

For more information: https://www.publistat.nl/vacatures/afstudeerstage/ 

Our sponsors