Machiavelli Dines

About this event

Category
Social
Organizer
Social Activities Committee
Date and time
Jan 23, 2020 18:00 - 20:30
Location
House of a board member

Machiavelli Dines

***English follows Dutch***

Altijd al chique, doch goedkoop willen dineren? Goedkoop en lekker voor jezelf koken blijft voor studenten een uitdaging, want wees eerlijk wij leven ook op budget. Het bestuur is al weken aan het bakken, braden, proeven en experimenteren om voor jullie een overheerlijk driegangen menu te serveren. Het diner wordt verzorgd bij een van ons thuis en kost maar €7,50! Kies een van de menu’s en meld je aan door een mail te sturen naar sac@svmachiavelli.nl. Ga jij voor een Arabisch hapje, een vers van het land diner of een koninklijk prikje?

De menu’s:

The Last Supper:

Voorgerecht: “Tabbouleh Salad” : Bulgur, tomaat en peterselie.
Hoofdgerecht: “Shakshuka” : Gepocheerd ei in tomaten saus met brood.
Nagerecht: “Sahlab” : Zoete melk pudding.

Royal Dinner:

Voorgerecht: Gevulde Champignon ‘ Amuse-bouche ’.
Hoofdgerecht: Rijkelijk gevulde Quiche.
Nagerecht: ‘Buckingham Palace’ Appeltaart met slagroom en vanille ijs.

Country’s Kitchen:

Voorgerecht: Aubergine met burrata en granaatappel
Hoofdgerecht: Parelcouscous en verse groente
Nagerecht: Rode fruit ‘trifle’

—-

Always wanted to have a chique but cheap dinner? Cheap and nutritious dining for students is still a challenge, let’s be honest we too live on a budget…. The board has been baking, roasting, tasting and experimenting for weeks to serve you an amazing three-course meal. Dinner is provided at one of our homes and only costs € 7.50! Choose one of the menus and sign up by sending an email to sac@svmachiavelli.nl. All the diners have a different theme to them, so pick what you like!

The menus:

The Last Supper:

Starter: “Tabbouleh Salad”: bulgur, tomatoes, and parsley
Main Course: “Shakshuka”: poached eggs in tomato sauce with bread
Dessert: “Sahlab”: a sweet milk pudding

Royal Dinner:

Starter: A stuffed mushroom ‘ Amuse-bouche ‘
Main Course: A ‘richly’ filled Quiche
Dessert: Buckingham Palace apple pie with whipped cream and vanilla ice cream

Country's Kitchen:

Starter: Eggplant with burrata and pomegranate
Main course: Vegetable pearl couscous
Dessert: A red fruit trifle